За поставяне на банкомат в село Ряхово

Ряхово е много красиво село, което има повече от 1 500 постоянни жители. През летните месеци броят им се увеличава може би двойно, а селото често е предпочитано място за посещение и разходка на хора от други населени места.

От известно време жителите и гостите на селото недоволстват поради липсата на банкомат в Ряхово - устройството е било преместено и на негово място няма поставено друго.

Ряховчани ходят до съседни села, за да изтеглят пенсиите и другите наличности по банковите си сметки. Неудобството е двойно, когато устройствата в общината не работят или нямат наличност. Това е един допълнителен и често непредвидим разход. Стига се и до моменти, в които местни хора (от Сливо поле и Голямо Враново - единствено там има АТМ-и от цялата община) се възмущават, защото ряховчани ги оставят без пари - наличностите се изчерпват бързо или устройствата имат технически проблем поради натоварване.

Целта е да има банкомат в село Ряхово. По този начин ряховчани ще имат физически достъп до средствата си, а гражданите на Сливо поле и Голямо Враново ще бъдат по-малко обезпокоявани от честата употреба на устройствата на хора от цялата сливополска община.

За да бъде монтиран банкомат в селото, е необходимо за банката да разбере какво би било евентуалното потребление (банките се интересуват от таксите, които ще печелят).

Подкрепете петицията за един нормален живот в едно европейско село. Това, че сме предпочели да живеем на село, не би следвало да ни ограничи да живеем нормално като всички други хора.

С подписването си упълномощавам Greta Todorova да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.