Забрана за движение на МПС през почивните дни в пътен участък (алеята) от НИМ до Национална футболна база „Бояна“.

Уважаеми съграждани,

Живеем в столица, която е гъсто населена с не много места за спорт, отдих и за други мероприятия на открито, поради което бихме искали да отправим следното предложение към Столична Община:

Забрана за движение на МПС през почивните дни в участъка (алеята) от НИМ до Национална футболна база „Бояна“

От GPS точка: 42.656939, 23.272134

До GPS точка: 42.654834, 23.277880

Смятаме че, с това предложение ще се осигури повече безопасно място за игри и спорт на открито за нашите деца.

Всеки, който посещава улицата през почивните дни знае колко много деца карат велосипеди, тротинетки, ролери, кънки, разхождат се майки с детски колички. Мястото (алеята) е равно, широко, дълго, има достъпен обществен паркинг (пред НИМ), с добра пътна настилка, с дървета, поляна, което го прави атрактивно за по-горе описаните мероприятия.

Моля подпишете въпросната петиция ако смятате, че идеята е добра!

Повече_за_децата2.jpg

Чрез подписа ми упълномощавам Станислав Кръстев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.