Петиция за премахване на синята зона в Бургас

Подписка за премахване на синята зона в гр. Бургас. Единствено и най-разумно решение на проблема е  синя зона да бъде премахната за всички живущи, за да могат спокойно да паркират в близост до дома си без да нарушават правилата.

Синята зона е скрит общински данък, който се използва за обществени поръчки с неясни правила и безотчетност. Никъде няма отчет колко са взети и колко са дадени за различни дейности! 

Този скрит общински данък ощетява наемодатели, собственици на заведения и магазини, тъй като дошлите наематели и купувачи, предпочитат да странят от синята зона, защото им бърка в джоба. В резултат много наематели закриха бизнеса си, наемодателите не получават приходи и икономиката на Бургас в централаната част загива!

Страда и туризма в Бургас, защото хората от вътрешноста на страната избягват централната част, защото няма къде да паркират в близост до наетата квартира, а и трябва да плащат за синя зона.

В Англия са започнали да премахнават синята зона, защото на тези места ИКОНОМИКАТА ЗАМИРА, ние храним корупцията!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Stef да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...