Да върнем ВСИЧКИ ученици в класните стаи на присъствено обучение!!!

Петиция за връщане на присъственото обучение до Министерство на здравеопазването, МОН, Президента и Премиера на република България.   Крайно време е дистанционното обучение да свърши веднъж за винаги. Доказано е че обучението вкъщи е НЕефективно, т.е. отбиване на номера, резултати от него НЯМА!!! Здравето също е важно, но не трябва учениците да остават необразовани, всичко изучено по време на електронното обучение НЕ е научено! Доказано е също че коронавирусът НЕ е толкова опасен за младите! Нека има НОРМАЛНО образование в България!!! Доказано е и това че стоенето на компютри таблети и тем подобни по 5-6 часа дневно е МНОГО вредно за децата!!! Макар и пандемията да жертва много хора, нека НЕ жертваме образованието!!! Да сложим край на електронното обучение!!! ЗА ДА Е ВАЛИДЕН ВАШИЯ ПОДПИС Е НУЖНО ДА ГО ПОТВЪРДИТЕ НА ИМЕЙЛА СИ!!!


Инициатива за връщане на присъственото обучение    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Инициатива за връщане на присъственото обучение да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...