Да върнем ВСИЧКИ ученици в класните стаи на присъствено обучение!!!

Петиция за връщане на присъственото обучение до Министерство на здравеопазването, МОН, Президента и Премиера на република България.   Крайно време е дистанционното обучение да свърши веднъж за винаги. Доказано е че обучението вкъщи е НЕефективно, т.е. отбиване на номера, резултати от него НЯМА!!! Здравето също е важно, но не трябва учениците да остават необразовани, всичко изучено по време на електронното обучение НЕ е научено! Доказано е също че коронавирусът НЕ е толкова опасен за младите! Нека има НОРМАЛНО образование в България!!! Доказано е и това че стоенето на компютри таблети и тем подобни по 5-6 часа дневно е МНОГО вредно за децата!!! Макар и пандемията да жертва много хора, нека НЕ жертваме образованието!!! Да сложим край на електронното обучение!!! ЗА ДА Е ВАЛИДЕН ВАШИЯ ПОДПИС Е НУЖНО ДА ГО ПОТВЪРДИТЕ НА ИМЕЙЛА СИ!!!

Инициатива за връщане на присъственото обучение    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Инициатива за връщане на присъственото обучение да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.