Незабавно отваряне на фитнеси и заведения!

До г-н Бойко Борисов, Министър-председател на Република България,

До г-н Костадин Ангелов, Министър на здравеопазването,

До г-жа Николина Ангелова, Министър на туризма

До г-н Красен Кралев, Министър на младежта и спорта,

Уважаеми Госпожи и Господа,

След като качеството си на управляващи на "Република България", очевидно не зачитате мнението на своите граждани, както и фактите които в последните 3 седмици се затвърдиха, време е за нов подход. НЕ Е нормално, да се дават обещания на гражданите, след което да се отмятате от тях. В последните 3 седмици, статистиката показа, че не заведенията и фитнесите са проблемните сектори, но въпреки това, Вие "УПРАВЛЯВАЩИТЕ", решихте за пореден път да ни пренебрегнете и излъжате. Хиляди хора остават без препитание по празниците (някои от тях вече 6 месеца в тази календарна година), а вас това не Ви интересува. Мерките за "подпомагане" са толкова безумни, колкото и условията на които трябва да отговаряш за да ги получиш. Дори да приемем, че Кауфланд и Лидл и т.н. са хранителни магазини и те трябва да работят, няма как да приемем, че струпванията от по над 1000 човека са нормални. Няма как да приемем и факта, че магазини като Джъмбо, Техномаркет и прочие продължават да работят, докато заведения в които капацитета по изисквания падна от 150 човека на 50, и се спазваха купища изисквания, нямат право да работят! ИСКАМЕ НЕЗАБАВНО ОТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ ЗАВЕДЕНИЯ И ФИТНЕСИ!

Българска асоциация на заведенията.    Свържете се с автора на петицията

С подписването си упълномощавам Българска асоциация на заведенията. да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.