Против забраната за продажба на плодове и зеленчуци пред търговските обекти в зона 1 и 2 на Столична община

Ние настояваме да се разреши отново продажбата на плодове и зеленчуци в зоните 1 и 2 на Столична община пред търговските обекти. Считаме, че това е и в наш интерес не само на търговците. Не мислим, че е редно в тази ситуация да се отнема възможността на хората да купуват така необходимите в днешно време полезни стоки в по-здравословна среда навън, а не да се затварят в търговски обекти тъй като това само увеличава риска от заразяване. Считаме, че това взето решение трябва да бъде възможно в най-скоро време отменено в интерес на здравето и удобството на гражданите на гр. София.

Иван Йорданов Томов    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Иван Йорданов Томов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.