Стоп на шумовия терор в Смолян!

Здравейте, инициираме тази петиция за промяна на наредба номер 1 на община Смолян. Искаме да се наложи пълна забрана за излъчване на музикален шум от домовете, като за целта се премахнат времевите разрешения, които са валидни в момента. Целта е да се упражни ефективен контрол и защитят хората от "стария център" на града, както и от другите квартали, намиращи се близо до ромските махали, от звуковия терор на който са подложени от години. Затова предлагаме пускането на музика ,която се чува извън домовете да е забранено 24 часа в денонощието, освен без необходимите разрешения за мероприятия на открито, които са съобразени със закона. По този начин , ще се избегне прехвърлянето на отговорности между институциите, и реалната невъзможност да се прилага действащия закон, и изказвания от рода " ами, те до 22часа могат да си правят каквото искат". Защото с това ходене по ръба на закона , дали е силна или не музиката която се пуска, терора към голяма част от нас е факт и вече стига границата на нетърпимото! 

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Георги Вулджев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...