Присъствени практически упражнения! МУ-Варна ,дентална медицина

Здравейте, колеги.

Целта на тази петиция е да отстоим правата си като студенти и да придобием нужните практически уменя като върнем присъствените практически упражнения. Тук се гласува ЗА възобновяване на присъствената форма на обучение.

Всеки един от нас спазва нужните мерки - дистанция, маски, дезинфекция ,преди и след упражнения. Ние НЕ работим с пациенти,което неминуемо понижава риска от разпространение на вируси. Дискотеки,барове,ресторанти, пълни с хора - работят. Там опасност явно няма, или е по-голяма от тази ,в която 10 човека ,в достатъчно голяма зала, напълно оборудвани с ръкавици и маски,са на нужната дистанция един от друг. Ние искам да получим едно качествено образование и никой няма право да ограничава това. Готови сме на всички нужни мерки за безопасност.

Нашите най-важни искания са:

1. Възобновяването на ПРИСЪСТВЕНИ упражнения, поне по специалните предмети!

2. Компенсация на ВСИЧКИ пропуснати упражнения по специалните предмети!

3. Налични материали за всички студенти, заплатили таксата си.

Не отнемайте правото ни на професионално обучение и развитие!

С подписването си упълномощавам Георги Христов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.