Петиция за временно преминаване на висшите училища в дистанционна форма на обучение.

Във времена като днешните, когато обществото ни е поставено пред изпитания, висшите учебни заведения, където е съсредоточен научният елит на България, трябва да се включат в борбата с Ковид-19 и най-добрият начин за това е преминаването им в електронна среда на обучение. Това освен че ще има позитивен резултат за справянето с пандемията, ще научи и студентите на отговорност към обществото! Сега е момента в който висшите учебни заведения в страната могат да допринесат за запазването на здравето и живота на свойте преподаватели, служители и студенти и техните семейства!

Научните изследвания от последните месеци сочат, че минаването на университетите в отдалечена форма на обучение ще допринесе сероизно за справяне с ковид кризата!

Преминаването на висшите учебни заведения в онлайн форма на обучение ще развие редица качества в настоящите студенти като самостоятелност, любознателност, иновативност и т.н.

Според последни научни изследвания онлайн формата на обучение не влошава качеството на образованието, а в редица случай дори го повишава.

Преминаването на висшите учебни заведения в онлайн форма на обучение е най-доброто решение което може да се вземе за момента и би показало, че бъдещите поколения растат мислещи и отговорни.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Виктор Георгиев да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...