НЕ на електронното обучение!

Здравейте,ние сме ученици от СУ "ВАСИЛ ЛЕВСКИ" - СЕВЛИЕВО

Електронното обучение не е в полза на учениците, защото за нас е много по-трудно да учим чрез онлайн платформите. Например ще е по-добре да се избегне решаването на особено трудна задача самостоятелно, защото това може да доведе до объркване и неудовлетвореност от страна на учениците. Сигурни сме, че много от учениците в България смятат, че това е така. Ако и ти си един от тях може да гласуваш! Нека си помогнем взаимно и да получим възможно най-доброто за нас образование! Ние искаме да ходим на училище присъствено!

Моля, помогнете ни да съберем възможно най-много подписи от всички ученици от цялата страна, за да се върнем присъствено на училище!

Чрез подписа ми упълномощавам Ирена Къжелова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.