НЕ ИСКАМЕ ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ!!

inbound5486383463555435686.jpgЗдравейте,ние сме ученици от ПГИТ "Алеко Константинов", гр. Велинград.

• Искаме да Ви запознаем със нашата петиция мислим, че:
  • Електронното обучение не е в полза на учениците, защото за нас е много по-трудно да учим чрез онлайн платформите. Например ще е по-добре да се избегне решаването на особено трудна задача самостоятелно, защото това може да доведе до объркване и неудовлетвореност от страна на учениците, както и от по-малко разсейване. Сигурни сме, че много от учениците в България смятат, че това е така. Ако и ти си един от тях може да гласуваш! Нека си помогнем взаимно и да получим възможно най-доброто за нас образование! НИЕ ИСКАМЕ ДА ХОДИМ НА УЧИЛИЩЕ ПРИСЪСТВЕНО!
  • Искаме да Ви запознаем със нашата петиция мислим, че:
  • Моля, помогнете ни да съберем възможно най-много подписи от всички ученици от цялата страна, за да се върнем присъствено на училище!!!

Учениците от ПГИТ"Алеко Константинов" гр. Велинград    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Учениците от ПГИТ"Алеко Константинов" гр. Велинград да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.