Против дистанционното провеждане на упражненията в Биологически факултет на Софийски университет

С тази петиция искаме да изразим възражението си спрямо решението за изцяло онлайн провеждане на занятията в Биологически факултет. Нашето мнение е, че упражненията, които представляват практическата част от обучението, не могат да бъдат проведени адекватно в дистанционна среда, поради липсата на контакт и работа с лабораторна техника. Тъй като работим на малки групи, реалната опасност от заразяване е минимална, няма да има контакт с другите групи, а при евентуална проява на симптоми в някоя от групите, тя ще може да бъде изолирана, докато другите ще могат да продължат работата си. Колегите, които не желаят и нямат възможност да присъстват на място, няма да бъдат санкционирани за това. Важното е да се запази опцията за присъствено провеждане на упражненията. Тази петиция може да се подпише както от студентите, така и от преподавателите, които споделят нашето мнение.

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Виктор Иванов да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...