ДА СПАСИМ ПОРЕДНАТА ГРАДИНКА В СОФИЯ ОТ ЗАСТРОЯВАНЕ

Градинката_Изглед_от_картата1.PNGpage_3.jpgУважаеми съграждани!

Молим за Вашата подкрепа срещу поредното предстоящо застрояване на малкото останала зелена площ в софийския кв.Изток.

Ние, жителите на квартала случайно научихме за издадената Заповед на общинската администрация за изготвяне на ПУП, с което се поставя началото на края на зелената, залесена площ (ул.Самоков 14 и 16 и ул.П.Дегейтър) и разрешаване на строеж на сграда върху оказалата се чрез многобройни "хватки" частна собственост върху градинката, която в предишните планове на района е представена, като площ за озеленяване!

Така ще бъдат изсечени дърветата и храстите, ще се отнеме слънцето на околните жители и ще изгубим още едно зелено петно в името на личните интереси и бетонирането! Постепенно ще изгубим и въздуха между блоковете!

Подкрепете ни!

Петър Чапанов, София кв.Изток    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Петър Чапанов, София кв.Изток да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.