БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СРЕЩУ МАФИЯТА, БЕЗЗАКОНИЕТО и правителството на Борисов и Главния прокурор

ДЕКЛАРАЦИЯ НА БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА

 

11 юли 2020 Париж:

България е на кръстопътя си – да оживее или да бъде погребана от срасналата се по всички етажи на държавността мафиотизирана власт!

С невиждано нарушаване на конституционния имунитет на легитимно избрания, с доказано народно мнозинство, президент, представители на мафиозо-прокуратурата и държавната полиция с черни елементи от ъндърграунда на България, си позволиха погазване на всякакви закони и свободи в една правова европейска държава.

Ако днес съдебната власт, която е предопределена да пази законността и правата на гражданите, част от тази власт си позволява да ломи конституционни свободи на висши представители на българската държавност, за каква справедливост може да се говори утре спрямо обикновения български гражданин!

Президенстката институция бе обругана по най-безогледен начин преди дни, в 21 век, газейки законите на страната от едно дивашко племе, случайно попаднало във властта, неопознало все още цивилизования свят и правни норми.

България е страна, населена от цивилизовани граждани, прочули името й с победоносни битки, вековни традиции и неизкореними морални ценности. Но разбрахме, че за нечистоплътието на мафията са необходими всекидневни грижи и превантивно лечение. Като смъртоносен вирус, заразата трябва да бъде спряна веднъж завинаги.

Президентът каза: „Мутри ВЪН!“ и ние, българските културни общности по цял свят заставаме безрезервно зад тези думи и зад нашия легитимно избран БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!

Българите зад граница казаха отдавна „Мутри ВЪН“!

Заедно можем ВСИЧКО!

Дори от пепелището на разрухата да възкресим феникса БЪЛГАРИЯ!

МУТРИ, ВЪН!

БЪЛГАРСКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ИМА ЦЯЛ ЕДИН НАРОД АРМИЯ ЗАД ГЪРБА СИ!

ПОДПИШЕТЕ, за да оживее България и ние с нея!  

11 юли 2020, 12.00 часа, Пред „Норт Дам д‘ Пари“ Париж ФРАНЦИЯ

И Бог да е с нас!

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Цвети Тронвил да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.







Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...