Провеждане на събиране в двора на 1АЕГ

Здравейте, смятам че е нелогично да бъдем лишени от събиране в двора на училището преди бала в понеделник. Както вече знаем, ограниченията вече паднаха и маски трябва да се носят само в болници и аптеки. Границите също са отворени и заведенията и нощните клубове също работят на пълни обороти. При положение, че всички ограничения са паднали и националния оперативен щаб вече позволява провеждането на този тип събирания, намирам за нелогично отказа на ръководството на училището да не ни позволи да се съберем в двора на училището, да се снимаме, да запазим спомена и като цяло да си кажем довиждане с гимназията. Дори и в момента този проблем да ви изглежда маловажен, след години всички ще съжаляваме, че не сме отстоявали правото си да си кажем един вид довиждане с мястото, където сме имали толкова много хубави моменти.

Чрез подписа ми упълномощавам Загрижен ученик да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.