Петиция за разрешаване провеждането на сватби

Последната категорична информация, получена от Министерски съвет и Министър-председател Борисов относно противоепидемичните мерки в страната ясно показваше, че след 15.06.2020 г. няма да има проблем провеждането на мероприятия от типа на сватбите и баловете. Хората започнаха наново да организират своите сватбени тържества, спокойни, че всичко ще се състои по план. Според последната заповед на Министър Ананиев (от 12.06.2020 г.) обаче сватбите на закрито са категорично забранени с повече от 10 души. По-голямата част от бранша, както и самите младоженци смятат, че това е подигравка с ресурсите и емоциите, вкарани в планирането на едно такова събитие. Ако и Вие смятате така, подпишете петицията.

Пламена Терзирадева    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Пламена Терзирадева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.