ПЕТИЦИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ДЕЦАТА НА УЧИЛИЩЕ

До: Бойко Борисов, Красимир Вълчев

1. От името на съвестните родители ви моля, мили господа, нека децата се върнат на училище, защото дистанционното обучение не върши абсолютно никава работа, учителите лъжат, че всичко върви добре, за да не тръгнат на училище, защото не им се занимава. Аз не искам моето дете да изтъпее, заради други паникьосани родители, които са против децата да се върнат на училище!!! Виждам много добре как се провежда онлайн обучението, госпожите не влизат в часовете най-редовно, на децата не се пишат оценки, как е възможно след месец-два да завършат онлайн без оценки? А тук говорим за уж едно от най-елитните училища в София. И също така, тази социална дистанция докарва децата до депресия! Моето дете от весело и мотивирано, се превърна в омърлушено и демотивирано. Не бъдете егоисти и не мислете само за себе си, а и за психическото здраве на всички ученици, не деля малки и големи.

Чрез подписа ми упълномощавам Гергана Дончева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.