За прозрачност при разпределяне на средства за обезщетения на малкия и среден бизнес по време кризата коронавирус.

Във връзка с престъпното бездействие и бягането от отговорност , на правителството по въпроса за бъдещото подпомагане на най-пострадалите и уязвимите фирми в следствие рестрикциите от тази криза , създавам петиция за прозрачно харчене и разпределение на средства , независимо европейски или от държавния бюджет . Да не забравяме , че който нанася вреда на бизнеса , в случая държавата   с извънредното положение и последствията от него, той носи отговорност за спасяването на потърпевшите както е в целия европейски съюз. Моля подкрепете петицията .

Чрез подписа ми упълномощавам Станимир Стойчев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.