Нека Ники Кротев да публикува книга!

Приятели, всички знаете що за чешит е Ники Кротев. От години го навивам да му издам кратките литературни форми, които публикува във фейсбук и които се радват на вашия интерес, но той не се съгласява. Срамува се, разсейва се... Сега, събирайки подписи с тази петиция, се надявам да му заствитетелстваме своя интерес като потенциални читетали на негова бъдеща книга. Което пък да го подтикне да даде съгласието си! Самото издаване на книгата може да стане бързо и лесно. Аз съм издател, представлявам издателство "Потайниче" и с удоволствие ще направя всичко необходимо, за да се осъществи това издание. Благодаря, че подкрепяте петицията!

Чрез подписа ми упълномощавам Христо Пацов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.