Създаване на пешаходна пътека.

 Въпросната петиция е относно кв. “Витоша” и по-точно за участък на бул. “Симеоновско шосе”, който засяга изключително голям пътникопоток- между ул. “Димитър Шишманов” и входа за кв. “Витоша” (откъм ул. “Асен Разцветников”). Разстоянието от светофар до светофар е приблизително около 700м., за които 700м. през изминалата 2019 година няколко души загубиха живота си. Аз, създаващия петицията, живея на ул. “Проф. Васил Стоин” (маркираната с червено), от която улица, мога да твърдя, всекидневно излизат десетки души, които отиват към “Студентски град” на работа, купон и тн.
 
 След изграждането на пешеходна пътека от типа "легнал полицай", съм убеден, че ще се ограничи и скоростта в този участък, която към момента се оказва един от наболелите проблеми на този район.

 И в допълнение, друг главен резултат от тази петиция се надявам да бъде улесеното и спокойно пресичане на пешеходците в квартала.Untitled92.jpg

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам КМ да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...