Да засадим дървета край площадките в Разград!

Драги съграждани, приятели на град Разград, група млади майки стартираме гражданска подписка с искане да бъдат засадени дървета покрай детски площадки, където липсва залесяване и съоръженията за игра се нагряват и напичат силно. Дърветата ще разхлаждат през големите летни жеги и ще помогнат за приятно и целодневно ползване на площадките, ще дават сянка както на децата, така и на родителите. Молим ви да подкрепите нашата инициатива!
Подписите ще бъдат събирани до 09.09., след което ще ги входираме в общината и ще представим искането си пред съответните институции. Нека направим нашия чист и красив град още по-зелен и приятен за живеене!

Чрез подписа ми упълномощавам Albena Ilieva да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.