Незабавно прекратяване на делото КТБ

cvetan_vasilev_peevski.jpg

Ние от сдружение "Милионери за ГЕРБ" приветстваме прокуратурата на Република България незабавно да прекрати делото КТБ, за да може основният подсъдим Цветан Василев и семейството му да се завърнат у дома.

Цветан Василев е виден български бизнесмен и финансист, който е направил изключително много за благото на българските милионери и медийни магнати. Oтличен е с множество награди за принос към българската икономика и банкова система. Признат е от списание Форбс за втория най-влиятелен човек в държавата след премиера Бойко Борисов.

Цветан Василев беше незаконно натопен от подла конспирация на Джордж Сорос, че е източил 3.9 милиарда лева от фалиралата банка и че е финансирал закупуването на медиини организации от Делян Пеевски.

За щастие прокуратурата и в частност зам. главен прокурор Иван Гешев вече направиха важни стъпки към оневиняването на няколко от заподозрените по делото КТБ. Остава само да се направи крайната стъпка и окончателно да се прекрати делото, за да може да бъде изчистено името на Цветан Василев.

Също така приветстваме прокурата да започне разследване срещу Христо Иванов от партия "Да, България", който вероято е имал роля във фалита на КТБ.

https://gerbmillionaires.com/

Подпишете тази петиция

С подписването си упълномощавам Милионери за ГЕРБ да предаде информацията, която предоставям в този формуляр, на лицата, които имат правомощия по този въпрос.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.

Няма да показваме публично вашия имейл адрес в онлайн среда.








Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...