Подписка за подкрепа на нетрадиционните сексуални общности

Не се  подвеждайте от "защитниците на традиционите ценности в България"!Те са незапознати с проблемите на ЛГБТИ общностите в страната ни!Те са като "патриотите" Волен Сидерокин,Валери Лимонов,и Красимир Каракачанков!Нарочно иронизирам имената им,защото тези пародии на политици са установени агенти на ДеСе и КГБ!На тях ли вярвате,кресливи безродници,или в Бог!Бог ни е направил такива каквито сме-различни,умни,и модерно мислещи,а не като вас панелено сиви същества с промити комсомолски мозъци!Ние,Децата на Дъгата сме против войните,и за равноправието между половете! Не ни мразете,и не ни убивайте,жалки страхливци!Не вредим на никого,вие си вредите с мазните храни и чалга,и цигарите!

Жертвите на дискриминация от хомофобите,и трансфобите    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Жертвите на дискриминация от хомофобите,и трансфобите да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.