Подписка за подкрепа на нетрадиционните сексуални общности

Не се  подвеждайте от "защитниците на традиционите ценности в България"!Те са незапознати с проблемите на ЛГБТИ общностите в страната ни!Те са като "патриотите" Волен Сидерокин,Валери Лимонов,и Красимир Каракачанков!Нарочно иронизирам имената им,защото тези пародии на политици са установени агенти на ДеСе и КГБ!На тях ли вярвате,кресливи безродници,или в Бог!Бог ни е направил такива каквито сме-различни,умни,и модерно мислещи,а не като вас панелено сиви същества с промити комсомолски мозъци!Ние,Децата на Дъгата сме против войните,и за равноправието между половете! Не ни мразете,и не ни убивайте,жалки страхливци!Не вредим на никого,вие си вредите с мазните храни и чалга,и цигарите!


Жертвите на дискриминация от хомофобите,и трансфобите    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Жертвите на дискриминация от хомофобите,и трансфобите да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook