НЕ на поредното увеличение на Гражданска отговорност

768x4321.jpgСлед като през последните години цената на ГО порасна до размери, несъответстващи на заплатите в България (само миналата година с над 50%), сега се задава ново увеличение, заради фирми, неизплащащи щети в чужбина и произхождашите от това глоби за България. Всичко това допринася за влошаващото се и без това финансово положение на българина и в комбинация с други управленски нелепици и откровени кражби изправя родните домакинства пред въпроса дали можем да си позволим елементарни удобства. Ако не спрем тенденциите за финансово и данъчно "изнасилване", скоро ще сме изправвии не пред демографски проблем и такъв, касаещ стандарта на живот, а пред печален демографски факт. Стига. НЕ на безспирните увеличения на Гражданската отговорност!

Чрез подписа ми упълномощавам Любен Петров да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.