За изкореняването на арабските цифри от българското образование!

Това е петиция специално създадена, за да се подкрепи нуждата от незабавни промени в Българското и Европейското образование, чрез изграждане на единна Българско-европейска академична рамка за подкрепа на национализма и родолюбието!!!От както настоящата управляваща коалиция е на власт, цялата образователна система пропада, децата ни са задължавани да учат чужди на тях и нацията ни езици и да боравят с арабски символи, като по този начин се затрива българското им самосъзнание!

- Моля подпишете, ако искате да се изкоренят Арабските цифри от българското училище и бъдат заменени с българските, които са по - хубави и звучни и  възпитават децата ни на родолюбие и национализъм, качества, които напоследък губим, като общество и нация!Ние Българите сме задължавани, вече десетилетия да се съобразяваме и учим чужди езици, които ни отклоняват от Българското в нас! 

 Моля подкрепете, за да се запазим, като нация и като народ!


Иван Николаев Николаев    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Иван Николаев Николаев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека, които разглеждат други петиции на нашия сайт, но все още не са разгледали тази петиция.

Facebook