За изкореняването на арабските цифри от българското образование!

Това е петиция специално създадена, за да се подкрепи нуждата от незабавни промени в Българското и Европейското образование, чрез изграждане на единна Българско-европейска академична рамка за подкрепа на национализма и родолюбието!!!От както настоящата управляваща коалиция е на власт, цялата образователна система пропада, децата ни са задължавани да учат чужди на тях и нацията ни езици и да боравят с арабски символи, като по този начин се затрива българското им самосъзнание!

- Моля подпишете, ако искате да се изкоренят Арабските цифри от българското училище и бъдат заменени с българските, които са по - хубави и звучни и  възпитават децата ни на родолюбие и национализъм, качества, които напоследък губим, като общество и нация!Ние Българите сме задължавани, вече десетилетия да се съобразяваме и учим чужди езици, които ни отклоняват от Българското в нас!

Моля подкрепете, за да се запазим, като нация и като народ!

Иван Николаев Николаев    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Иван Николаев Николаев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека, които разглеждат други петиции на нашия сайт, но все още не са разгледали тази петиция.