Петиция за Референдум за напускане на с. Владо Тричков от общ. Своге

На Вниманието на:

всички регистрирани жители на село Владо Тричков, които не желаят повече да бъдат лъгани от община Своге, че имат водопровод, питейна вода, улици, нормален транспорт и нормална инфраструктура за живот.

Поканата за участие в тази подписка е валидна за всеки регистриран жител, който вярва, че след като десетилетия в община Своге не стигат, за да кандидатства тя - като главна община - за европроекти за изграждане на нормална инфраструктура в село Владо Тричков е време тя  -община Своге, - да спре да бъде обслужвана от данъците на данъкоплатците на това село.

  • Можете да подпишете петицията и да поискате да не се вижда онлайн вашия вот. Той ще бъде част от общия вот, но няма да се вижда името ви онлайн.
  • Подпишете и потвърдете подписа си през вашия е-мейл.

ОСНОВНИЯТ ВЪПРОС Е:

НАПУСКАНЕ НА СЕЛО ВЛАДО ТРИЧКОВ ОТ ОБЩИНА СВОГЕ И ОБОСОБЯВАНЕТО МУ КАТО САМОСТОЯТЕЛНА АДМИНИСТРАТИВНА ЕДИНИЦА.


Референдум - далеч от община Своге - 2019    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Референдум - далеч от община Своге - 2019 да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook