Петиция против закриване на Подготвителните групи в НУМТИ "Добрин Петков", град Пловдив и НМУ "Любомир Пипков", град София

Множество загрижени родители сме шокирани от идеята за закриване на Подготвителните групи към НУМТИ "Добрин Петков", град Пловдив, което решение идва в момента, в който нашият град е титулувана Европейска столица на културата! Предучилищното обучение е традиция в НУМТИ, заради която на училището се носи славата в Пловдив като на едно от най-престижните.

Молим да ни подкрепите в желанието ни да бъде възстановен приемът за предучилищен клас в музикалното училище за 2019-2020 учебна година. Това ще позволи на децата ни да имат шанса още от ранна възраст да се занимават професионално с музика в едно професионално училище.

Чрез подписа ми упълномощавам Валерия Ушева да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.