ПОДПИСКА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА "ЗАЛАТА НА СМЕХА" В МЛАДЕЖКИЯ ПАРК В АВТЕНТИЧНИЯ И ВИД, В КОЙТО Е БИЛА ПРЕДИ ЗАТВАРЯНЕТО И!

FB_IMG_15503319524222.jpg Здравейте русенци и най-вече на тези, които помнят какво има в "Залата на смеха". Та понеже помним, нека направим нещо за да я има пак и да водим децата, да се завъртим на диска, който ни хвърля в дюшеците заедно с тях. Да се огледаме в огледалата. Да направим група и подписка и да поискаме от кмета, да я има както за децата, така и за нас за да станем пак хлапета!

Боян Йорданов 0885380737    Свържете се с автора на петицията

Чрез подписа ми упълномощавам Боян Йорданов 0885380737 да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека, които разглеждат други петиции на нашия сайт, но все още не са разгледали тази петиция.