Подписка с искания на студентите от ЮФ на СУ

Ние, долуподписаните студенти в Юридическия факултет на Софийския университет “Св. Климент Охридски” настояваме да бъдат приети нашите искания за промени в организацията на учебния процес, а именно:

1. Да бъдат създадени електронни пощи с домейн към СУ за всеки студент и преподавател във Факултета.
  2. Да бъде създадена онлайн платформа с лекционни курсове по всички изучавани във Факултета предмети и същата да се обновява по време на семестъра с материали по всяка тема от конспекта.
  3. Да бъдат задължени преподавателите да информират своевременно и посредством електронна поща студентите при невъзможност за провеждане на дадено занятие или при промяна на часа и/или мястото на провеждането му.ю
  4. Да бъдат задължени преподавателите да информират своевременно и посредством електронна поща студентите за датата, часа, мястото за провеждане на изпит по преподавания от тях предмет, както и за формата, финалния конспект с въпроси на изпита и критериите при неговото оценяване.
  5. Да бъде задължително определено време и място за преглед и разискване с преподавателя на писмените работи на студентите при всички писмени изпити.
  6. Да бъде изградена система за своевременно сътрудничество посредством електронна поща между преподавателите и студентите по програма “Еразъм +”, като последните получават навременна информация за възможността за признаване на изпити, положени в приемащия университет, и необходимостта от полагане на изпити в изпращащия университет, включително часа, датата, формата на изпити и предварителните условия за допускане до него, ако има такива.

Чрез подписа ми упълномощавам Nicole Levakova да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.