В подкрепа възстановяване ползването на лечебна минерална вода в село Мараш, област Шумен

В село Мараш, от 27 години насам, стои запечатан много лечебен минерален извор! Водата може да се използва за питейни, лечебни и профилактични цели, като доказано лекува 27 вида болести, включително костно-ставни  проблеми и гръбначни изкривявания при деца и възрастни. Водата извира 68 градуса, от дълбочина 2800 метра, с относително тегло 1.0037 кг и pH- 7.85. До 1990г. минералния извор е бил посещаван от 10 000 души на година. Всекидневно е била транспортирана вода от извора до МБАЛ Шумен, за лечение.  Твърдо сме убедени, че 70-80% от болните от горепосочените заболявания могат да бъдат излекувани или преминат в ремисия ако минералната лечебна вода от с.Мараш бъде ;разпечатана; и стане достъпна за нуждаещите се !В потвърждение на това имаме фрапиращи факти от преди 25 год. и то при заболявания които традиционната медицина медицина определя като неизлечими/ шипове във всички стави и гръбначен стълб;екзема-кървяща;струпеи по цялото тяло и други.В израз на благодарност в кметството на с.Мараш са получени стотици писма от лекуваните!При организирането на брифинг в общината преди години г-жа доц.Едрева-специалист по минералните води и СПА-центровете,която исказа компетентно мнение,че тази вода е изключително лековита и трябва по най-бързия начин да се възтанови ползването и !


“НИЕ Гражданите” - гр. Шумен    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам “НИЕ Гражданите” - гр. Шумен да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook