ПЕТИЦИЯ В ЗАЩИТА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ, КИБЕР СИГУРНОСТ И НЕПРИКОСНОВЕНО ЛИЧНО КИБЕР ПРОСТРАНСТВО НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ

0DECB7F9-CA6F-4C07-B07B-BEF3BA2FBEB0-665-0000016657DE308F.jpgПетицията обхваща  всички свободни Български граждани в посока кибер сигурност и лично пространство в интернет с цел да ни опази от ограничаване свободата на словото и лично мнение и изразяването му в социалните мрежи в Европейска правова демократична държава през 2018-2019 година в 21 век.

 

Нека всички станали жертва на кибер атаки, хакове, триене на коментари в социалните мрежи и нарушаване на личните им права и свободи като Европейски граждани на тяхната кибер сигурност знаят, че това да се трият коментари и хакват профили е незаконна форма на държавна комунистическа репресия и да подпишат петицията сега, както и всички, които подкрепят идеята за свободна демократична, правова България, свободна от комунистически репресии и натиск над обществото ни. България в която правителството и УЖ "управлението" ни не нарушава правата и свободите ни на Европейски граждани насилствено и незаконно, не хаква профилите ни във фейсбук и не трие коментарите ни като форма на крайно своеволие на ограничаване на личната ни свобода на словото и изразяване на обществено мнение и незаконно нарушаване на личното ни кибер пространство и сигурност в Европейска правова държава на прага на 2019 година.

Искаме

1.Незабавна смяна ръководството на ДАНС и КНКОНПИ.

2.Незабавно преустановяване кибер атаките срещу граждани на Република България и тяхното право на изразяване на свободно мнение и воля в обществото ни от Българското правителство.

3.Поемане на прoфесионална и правна отговорност от всички лица, участвали в този процес.

Всички ние заeдно трябва да победим днес, за да живеем в една по-истинска, по-светла и по-демократична България утре !!!

 

 

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Elitsa Stoimenova да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook