Петиция за обстойно разследване на езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева.

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ!!!! ПОДКРЕПЕТЕ НИ КАТО ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА!!!! Защо? Защото е нужно да спрем колкото се може повече манипулации в България. Един човек да спрем, това може и да е нещо малко, но може да бъде началото на нещо голямо!!!! Защо ние искаме обстойно разследване на езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева. Защо искаме налагане на санкции и изискване на прекратяване на дейността на Милена Маат Бонева. Защото това което се случи на нас, може да се случи на всеки. Факти - подстрекаване и довеждане до разтрогване на семейство, довеждане на деца в риск, вербуване на хора с цел получаване на големи суми пари.

Здравейте. Казвам се Мариана и заедно с роднини и приятели искаме да бъде обстойно разследван езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева. Защо? Накратко моята история. Преди няколко години аз и съпругът ми започнахме да посещаваме езотеричен център "Мелхезедек", оглавяван от Милена Маат Бонева. Искахме собствен бизнес и разбира се по-добро бъдеще за децата си. Въпросният център, оглавяван от Милена Маат Бонева, предлагаше варианти как един човек може да бъде успешен в много неща и ние се доверихме. Какво обаче се случи с нашето семейство? След като започнахме да посещаваме езотеричен център Мелхезедк, след няколко месеца между мен и съпруга ми започнаха скандали. Нещата заради които започнахме да посещаваме този езотеричен център така и не се случиха. Аз и съпругът ми имаме две деца, две момчета, те няколко пъти се опитваха да разговарят с нас,  но ние не обръщахме внимание. Докато в един момент аз самата започнах да се усещам, вследствие на нещата които вече се случваха. Ще изброя някои неща: Милена Маат Бонева ме убеждаваше да изневерявам на съпруга ми, съпруга ми започна да ме обвинява за абсолютно всичко, в един момент реши че никога не е бил щастлив с мен след 18 г. брак, след посещаване на курс или медитация при Милена Маат Бонева съпруга ми се прибираше в странно състояние (агресивен, не адекватен), семейно често ходихме на почивки, това спря да се случва,  допълнително даване на големи суми пари от 1000 до 4000 лв. за курсове. Аз и децата разговаряхме със съпруга ми, но той все едно беше глух за фактите които му посочвахме, докато в един момент се изнесе от в къщи.

Съпругът ми продължи да посещава езотеричния център Мелхезедек, забрави за мен, ЗАБРАВИ И ЗА ДЕЦАТА СИ. Това е послание за всички хора, които нямат представа какво се случва в сектите и езотерични центрове наподобяващи секти, какво е основното нещо на което тези общности се стремят да подчинят хората. ТЕЗИ ОБЩНОСТИ  СЕ СТРЕМЯТ ДА ОТДЕЛЯТ ХОРАТА, КОИТО ГИ ПОСЕЩАВАТ, ОТ ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕ ДА ГИ ОТКЪСНЕ ОТ ТЯХ, ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИЯ!!!! И КОЙТО КАКВОТО И ДА ВИ КАЗВА ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ!!!! Съпругът ми е IT специалист, взима голяма заплата. Друго, което искам да отбележа, е че, аз и съпругът ми бяхме постоянно заедно, това е нещо, което много хора могат да потвърдят.

Защо искаме да бъде разследван езотеричен център Мелхезедк, оглавяван от Милена Маат Бонева? Защото, когато съпругът ми се изнесе от в къщи, аз започнах да търся информация за езотеричен център Мелхезедек, търсих и хора, които са посещавали този езотеричен център миналите години, но по една или друга причина са се отказали. Започнаха заплахи по телефона към мен, телефонът ми беше пуснат в сайтове за запознанства. Обърнах се към полицията, впоследствие и към прокуратурата. За една година си сменям телефонния номер 4 пъти. Полицията казва, че има много такива случаи и че много малка е вероятността да се докаже нещо. Искаме обстойно разследване на тези хора, защото това, което се случи с моето семейство, се е случвало и с други хора преди и ще продължава да се случва с нови привлечени хора в бъдеще!!!!

Обръщаме се към всички хора, които са били в подобна ситуация в живота си или в момента са - нека се обединим, обръщаме се и към всички хора, които по един или друг начин биха ни подкрепили.

Аз и моите деца продължаваме напред и се молим всеки ден нашият баща и съпруг да види какво в действителност се случва. Дали езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева е секта или някакъв вид вредна секта? Нека всеки един от вас да прецени, факт е, че едно семейство беше разбито. Факт е, че един човек обърна гръб на най-близките си.

Чрез подписа ми упълномощавам Мариана Костова да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.