Петиция за обстойно разследване на езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева.

МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ!!!! ПОДКРЕПЕТЕ НИ КАТО ПОДПИШЕТЕ ПЕТИЦИЯТА!!!! Защо? Защото е нужно да спрем колкото се може повече манипулации в България. Един човек да спрем, това може и да е нещо малко, но може да бъде началото на нещо голямо!!!! Защо ние искаме обстойно разследване на езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева. Защо искаме налагане на санкции и изискване на прекратяване на дейността на Милена Маат Бонева. Защото това което се случи на нас, може да се случи на всеки. Факти - подстрекаване и довеждане до разтрогване на семейство, довеждане на деца в риск, вербуване на хора с цел получаване на големи суми пари. Повече информация можете да прочетете тук: https://www.facebook.com/pravilniqtizbor/

Здравейте. Казвам се Мариана и заедно с роднини и приятели искаме да бъде обстойно разследван езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева. Защо? Накратко моята история. Преди няколко години аз и съпругът ми започнахме да посещаваме езотеричен център "Мелхезедек", оглавяван от Милена Маат Бонева. След 16 години брак искахме нещо ново за нас и децата ни. Искахме бизнес, по-добро бъдеще за децата си. Въпросният център, оглавяван от Милена Маат Бонева, предлагаше варианти как един човек може да бъде успешен в много неща и ние се доверихме. Какво обаче се случи с моето семейство? След няколко месеца започнаха скандали между мен и съпруга ми. Започнаха да се случват неща, които не бяха в плановете ни. Децата ни усещаха, че нещо не е наред, разговаряха с нас, но ние не чувахме. Един ден моят голям син ми каза: "Мамо, аз имах нагласата, че всичко в живота е хубаво". Тези думи тогава ме накараха да се замисля какво реално правим, какво се случва, накъде сме тръгнали. Разговаряхме със съпруга ми както аз, така и голямото ни момче, но той все едно беше глух за факти, които му посочвахме, докато в един момент не се изнесе.

Съпругът ми продължи да посещава този езотеричния център Мелхезедек, забрави за мен, ВПОСЛЕДСТВИЕ ЗАБРАВИ И ЗА ДЕЦАТА СИ. Това е послание за всички хора, които нямат представа какво се случва в сектите и езотерични центрове наподобяващи секти, какво е основното нещо на което тези общности се стремят да подчинят хората. ТЕЗИ ОБЩНОСТИ  СЕ СТРЕМЯТ ДА ОТДЕЛЯТ ХОРАТА, КОИТО ГИ ПОСЕЩАВАТ, ОТ ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕ ДА ГИ ОТКЪСНЕ ОТ ТЯХ, ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИЯ!!!! И КОЙТО КАКВОТО И ДА ВИ КАЗВА ВСИЧКО Е ЗА ПАРИ!!!! Съпругът ми е IT специалист, взима голяма заплата. Друго, което искам да отбележа, е че, аз и съпругът ми бяхме постоянно заедно, това е нещо, което много хора могат да потвърдят.

Защо искаме да бъде разследван езотеричен център Мелхезедк, оглавяван от Милена Маат Бонева? Защото, когато съпругът ми се изнесе от в къщи, аз започнах да търся информация за езотеричен център Мелхезедек, търсих и хора, които са посещавали този езотеричен център миналите години, но по една или друга причина са се отказали. Започнаха заплахи по телефона към мен, телефонът ми беше пуснат в сайтове за запознанства. Обърнах се към полицията, впоследствие и към прокуратурата. За една година си сменям телефонния номер 4 пъти. Полицията казва, че има много такива случаи и че много малка е вероятността да се докаже нещо. Искаме обстойно разследване на тези хора, защото това, което се случи с моето семейство, се е случвало и с други хора преди и ще продължава да се случва с нови привлечени хора в бъдеще!!!!

Обръщаме се към всички хора, които са били в подобна ситуация в живота си или в момента са - нека се обединим, обръщаме се и към всички хора, които по един или друг начин биха ни подкрепили, можете да ни последвате на ФБ: https://www.facebook.com/pravilniqtizbor/

Аз и моите деца продължаваме напред и се молим всеки ден нашият баща и съпруг да види какво в действителност се случва. Дали езотеричен център Мелхезедек, начело с Милена Маат Бонева е секта или някакъв вид вредна секта? Нека всеки един от вас да прецени, факт е, че едно семейство беше разбито. Факт е, че един човек обърна гръб на най-близките си.

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Мариана Костова. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.