ПЕТИЦИЯ В ЗАЩИТА ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ

48355396_10216390484607446_2398447177039872000_n2.jpg

МОЛЯ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПОТВЪРДИТЕ ПОДПИСA СИ КЛИКВАЙКИ НА ЛИНКА ПОЛУЧЕН НА ИМЕЙЛА ВИ, БЛАГОДАРЯ!

Уважаеми, ДАМИ и Господа,

За последният 1 календарен месец в България бяха убити 7 жени. Kъм дата 19.12 или само 3 дни от създаване на петицията вече са 8 . 1 майка от сина си, една баба от внука си, 5  жени от съпрузите и партньорите си и 1 дъщеричка от баща си. За последните 10 дена сме свидетели на 3 случая на насилие над жени в обществото ни и  трите случая свършващи с по една смърт.

За сравнение статистиката е 22 жени убити общо за миналата цяла година. В момента са 8 жени убити от близки до тях мъже за 1 месец.

В България се шири Пандемия с насилие и убийства на жени, а правителството и управлението ни бездействат.

За съжаление ъпдейта на Петицията ни към 16 Януари спрямо датата на създаването й 19 декември, когато бяха едва 7 докладва за вече общо 11 женски трупа и смъртност на жени в обществото достигаща ръст от близо 500%!

И за още по-голямо съжаление излезнаха изпод водата още случаи на насилие над жени дирижирано от Цветан Цветанов:

СЛУЖБИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИЗМЪЧВАТ И ИЗТЕЗАВАТ ХОРА ЖЕРТВИ НА ТЪРГОВСКИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ ПО ПОРЪЧКИ НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.

Елица Стоименова: Не търся лична вендета, а чисто и просто справедливост

ЗАПЛАШВАТ ГРАЖДАНИ НА ПРОТЕСТА ПРЕД МС В СОФИЯ НАСРОЧЕН ЗА 11 ЯНУАРИ В 12:00 ЧАСА

Не можем да им смогнем на ъпдейтите да ги отразим положението е толкова долно и трагично! ИЗБИХТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ!

Още повече считам, че насилието, репресиите и откритият садизъм и вербална агресия проявявани от управляващи фигури от властта към Българските жени, деца и майки са именно и основна причина за насяването в обществото ни на нагласи на садистично и репресивно отношение към Българската жена, в това число но не само:

1. Десислава Иванчева лежи в затвора като куче при най-тежка мярка за неотклонение за недоказано престъпление, а пускат под домашен арест нарко дилъри и убийци.

2. Миню Стойков арестуван за пране на пари в особено големи размери дори е в болница, а не в килия, а циганина който удобно ни поднесоха като убиеца на журналистката Виктория от Русе всъщност не е в затвора, знаехте ли това? Циганинът уж убиец е психиатрична клиника в гр. Плевен. Т.е. за Десислава Иванчева без вина виновна има репресии и затвор, а за "убиецът" - психиатрия?!

Въпросът е дали наистина това е убиецът на Виктория от Русе или пак ни направиха на Калинки???!!!

3. Служебният автомобил и част от социалните придобивки на онбудсманът на Република България Мая Манолова бяха отнети репресивно и садистично, защото се занимава със социално отговорни каузи засягащи преустановяване кражбите от фондации за помощ на болните деца в България, независимо, че й се полагат по закон, без абсолютно никакво законово или професионално основание или обосновка затова. дори онбудсманът на Република България е жертва на репресия срещу жени.

4. Корнелия Нинова е следена и придружавана от Полицаи по работни срещи. Дори лидерите на опозицията в България са жертва на репресия над жени.

Междувременно Валери Симеонов обиди майките и жените на цяла България наричайки ги със страшна и неизмерима злоба - вресливи, а сакатите деца уж болни, за което изказване загуби поста си и след което изказване в Българската общественост се натрупа такава висока степен на садистични нагласи към българската жена и майка, че бяха убити 7 жени от близки до тях мъже само за 1 месец. Междувременно след този случай Валери Симеонов е само не бе подложен на никаква медиийна и обществена политическа цензура, но и Българското правителство продължава да дава микрофона на Валери Симеонов непрестанно с цел да припомня на мъжете ни да избиват жените си, което и реално се случва и то със страшна сила и скорост.

Изказване на Валери Симеонов

Междувременно в България се шири масова безнаказаност към домашното насилие, шири се масова мода към сексистки реклами насяващи дискриминация, садистично отношение и насилие към жените на България.

НЕКА СПРЕМ ПАНДЕМИЯТА НА ЖЕНСКА СМЪРТНОСТ В БЪЛГАРИЯ, НЕКА РАЗПИШЕМ ТАЗИ ПОДПИСКА В ПОДКРЕПА НА:

1. ЕВРОПЕЙСКО РАЗСЛЕДВАНЕ УБИЙСТВОТО ВИКТОРИЯ МАРИНОВА ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА РЕАЛНИЯ Й УБИЕЦ.

2. ГРУПОВ ИСК СРЕЩУ УПРАВЛЕНИЕТО НИ В ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ЗА ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЖЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ ВЕРБАЛНА, ПОЛИЦЕЙСКА И ДРУГ ВИД ПУБЛИЧНА АГРЕСИЯ.

3. ЕВРОПЕЙСКИ СЪД ДА ПОЕМЕ РАЗСЛЕДВАНЕТО И ДЕЛОТО ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА И ТЯ ДА БЪДЕ НЕЗАБАВНО ОСВОБОДЕНА И ПУСНАТА ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ.

4. ИСКАМЕ НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ (КНКОНПИ) И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ КАТО ХОРА С ЯВНИ ПСИХИЧЕСКИ ОТКЛОНЕНИЯ И НЕУРАВНОВЕСЕНОСТ В ПРОЯВИТЕ И РЕАКЦИИТЕ СИ ЩО СЕ КАСАЕ ДО ЖЕНИ, КОИТО ПРЯКО И КОСВЕНО С ПУБЛИЧНИТЕ СИ РЕШЕНИЯ, САДИЗЪМ, РЕПРЕСИИ, ВЕРБАЛНО И ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ И ЦЯЛОСТНА ПОВЕДЕНЧЕСКА РАМКА НА ЗЛОБА И ЖЕЛАНИЕ ЗА БУКВАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ САДИЗЪМ
, НАСИЛИЕ И РЕПРЕСИИ ОТРАЗЕНИ ПО ВСИЧКИ НАЦИОНАЛНИ МЕДИИ И ВЛИЯЕЩИ НА ЦЯЛОТО НИ ОБЩЕСТВО ДОВЕДОХА ДО 437% РЪСТ В ЖЕНСКАТА СМЪРТНОСТ В БЪЛГАРИЯ САМО ЗА 1 МЕСЕЦ ВРЕМЕ - ТОВА Е ГЕНОЦИД НАД ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ И ТЕЗИ И ДВАМАТА ЗАСЛУЖАВАТ ЗАТВОР ИЛИ МИНИМУМ ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА В ПЛЕВЕН! СЕГА!!!!!
ДА СПАСИМ ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! СЕГА!!!!!
ИСКАМЕ КОЛЕДА БЕЗ ПОВЕЧЕ ЖЕНСКА СМЪРТ!

ДА СПАСИМ ЖЕНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

ДОКОГА ЩЕ ЖИВЕЕМ В УЖ БЪЛГАРИЯ?

ДОКОГА ЩЕ ИЗБИВАТЕ ЖЕНИТЕ СИ?

С УВАЖЕНИЕ И СЪПРИЧАСТНОСТ,

ЕЛИЦА СТОИМЕНОВА.