Връщане на кабинката в Картала

Много от вас са запознати с проблема,че кабинката на Картала беше затворена преди няколко години. Беше ни казано "Затваряме я, поради липса на лиценз, който може да се поднови при следваща профилактика". Истината е, че ни подведоха! Всичко е въпрос на интереси от страна на банско и боровец. И никой не може да ме убеди, че е проблем с финансите, при положение, че всяка година пръскат хиляди за "най-голямата коледна елха". Отправям тази петиция, към всички фенове на ските и сноуборда да ни помогнат да върнем кабинката да работи отново!!!

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Stefan Spirov. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.