Подписка за отстраняване на началника на охранителна полиция Димитър Чолаков в гр. Бургас

До Министъра на МВР 

ДО ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР

ДО ДИРЕКТОРА НА ОДМВР БУРГАС

 

Подписка от група  граждани на гр.Бургас

С искане за отстраняване на Димитър Чолаков - началник на сектор Охранителна полиция на 1-во РПУ Бургас.

Въпросният г-н Димитър Чолаков е началник на сектор Охранителна полиция на 1-во РПУ Бургас. Димитър Чолаков, е брат на Вълчо Чолаков - областния управител на гр. Бургас.

Грозните сцени на които ставахме свидетели, как полицай блъскат мирно простерищи граждани ставаха на територията на 1-во РПУ. Бяха съставяне предупредителни протоколи, бяха привиквани граждани един по един в 1-во РПУ.

В предвид на този факт, най-вероятно това е станало по волята на Димитър Чолаков, тъй като той е началник на сектор Охранителна полиция на 1-во РПУ Бургас.

Това прилича изключително много на класическа политическа поръчка от страна на областния управител, представител на държавната политическа класа, до органите на МВР за смазване на справедливия народен гняв.

Ясно проличава срастването между държавата в лицето на областния управител и уж независимата полиция.

Тъй като брат му е Вълчо Чолаков е областен управител и представител на държавната политическа класа, докато Димитър Чолаков е на поста началник охранителна полиция , в гр. Бургас демокрация и право на протести- права установени от конституцията, по всяка вероятност ,няма да има! 

За това ние искаме незабавната отстраняване на Димитър Чолаков от системата на МВР.

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам nacionalenprotest да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook