България ДА НЕ подписва Глобалния пакт на ООН за миграцията

България е на път да извърши нещо, което ще ни унищожи като държава и народ. Ако сега не се реагира на това утре ще е късно!

Декември ще се подписва "Глобалния пакт на ООН за миграцията" и България подкрепя Глобалния пакт за миграция на ООН, който ще бъде подписан през декември на междуправителствена конференция в Мароко.

Кажете Не на мигрантският поток към България! Виждаме за какво става въпрос там, където влязат мигранти! Групови изнасилвания, мръсотия, престъпност, наркотици, убийства, кражби, сриване на моралните устои на обществото. Мигрантите не работят! Те искат държавата да им плаща огромни суми за да спят по цял ден, да се бият, да крадат и да изнасилват. Хайде да не си причиняваме сами това!

Ето ви повече информация за мигрантите от:

ИталияИспанияФранцияИрландияШвеция3 причини - Защо мигрантите ще унищожат ЕвропаИма още хиляди клипове ... не смятам, че е необходимо да качвам повече тук. И тези са достатъчни.

Искате ли да си причините всичко това?

За документа.

Документа! Не позволявайте да ни пълнят страната законно с мигранти, от които нямаме никаква нужда. Само излишен разход. Това не са бежанци! Те не бягат от нищо! Това са хора, които ги мързи да работят и искат някой да работи вместо тях! Искат да ви превърнат в техни роби. Ако още не сте го разбрали е време да го разберете! Сега е времето за реакция. След подписването на пакта ще е късно! Защо се оттеглят САЩ? Унгария, Полша? Сигурен съм, че и други страни ще откажат да го подпишат. Ако питате сега германицте и французите, италианците и испанците, че и гърците всички хора ще ви кажат, колко съжаляват, че са се съгласили мигрантите да нахлуят в страните им. Италия се опитва вече да се оттърве от тях, но е късно. Вие също ли искате да се сблъскате с този проблем?

Целта на този мигрантски поток е да се смени етническото население на Европа. Това ли искаме? Съгласни ли сме с това? Ако не сте - сега е време за реакция!

Документа - вижте го добре!
Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Rumen Zapryanov да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook