Желая справедливост за Сузи !

През август 2018 г в Дряново едно невинно създание си отиде -убита с ритници и зверски измъчвана, Сузи ни напусна . Кучето  е познато на много хора от града от години, хранят го и са свикнали с благия му нрав. Докато трите деца го ритали жестоко, възрастна жена им направила забележка, но те изригнали с грубости срещу нея, разказа нейният син. Друга жена от жилищния блок наблизо също е била наругана от малките убийци, след като им се е скарала. Хората коментират, че именно защото Сузи е била прекалено кротка, децата не са нахапани, а животното се е оставило да го ритат до смърт.  Райнонният прокурор на Г. Георгиев позорно отказа да образува досъдебно производство срещу малолетните извършители въпреки жестокостта на престъплението. Аз не искам това да е поредното престъпление ,в което наказание и отговорност липсват, което ще бъде забравено и повторено-защото е ясно ,че подобен тип деяния са предиктор за бъдещи престъпления. Желая да се образува спешно адекватно досъдебно производство и извършителите на това позорно деяние да понесат наказателна отговорност !

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.