Шанс за нуждаещите се от белодробна трансплантация

Г-н Министър Ананиев,
Асоциация Муковисцидоза ,пациенти и родители се обръщаме към Вас с настояването да се предприемат бързи мерки по отношение на решение за белодробни трансплантации на пациенти, за които това е единствения шанс за живот. Неморално е децата ни да са заложници на здравната система и бюрокрацията. Липсата на яснота обрича и предрешава фаталния изход, а това е непростимо. След множество срещи, разговори и обещания за пореден краен срок, в желанието си за нормална комуникация, пациентите и ние като родители проявихме разбиране, но състоянието на чакащите втори шанс се влошава бързо и всяко забавяне вече е недобросъвестност от страна на поверената Ви институция. Не искаме оставки, искаме бързо и адекватно решение, защото живота на нуждаещите се е във Вашите ръце, а забавянето и неяснотата вече са престъпно безотговорни! Очакваме решения и действие,и то без поредни крайни срокове!

Асоциация Муковисцидоза    Свържете се с автора на петицията

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.