НЕ на безразборното изсичане в гр. Бяла Слатина

Заемете гражданска позиция и изразете мнението си, ако искате този град да продължи да мирише на липа. Защото, ако замълчите скоро няма да остане нито едно дърво от този вид. От няколко месеца насам в град Бяла Слатина цари безразборна сеч, отсичат се вековни дървета, а на тяхно място не се залесява нищо. Капакът е проект за отсичане на всички дървета по ул. Климент Охридски, включително около трите училища, разположени на тази улица. Дърветата биват отсечени с цел изграждане на паркоместа (!), разширяване на пътно платно, което е предостатъчно за наличния трафик и изграждане на тротоар в едната си част към бившия завод Мизия, към който несъмнено "стотици хора" преминават всеки ден. 

Тези елементи на инфраструктурата могат а се изграждат без да се съсипва природата! Просто някой трябва да помисли КАК.


Ирина Петрова, гражданин на гр. Бяла Слатина    Свържете се с автора на петицията

Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Ирина Петрова, гражданин на гр. Бяла Слатина. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook