Завишен контрол и налагани глоби за всеки замърсяващ плажните ивици, Националните и градски паркове, детски площадки и тревни площи

  1. Уважаеми граждани на Бургас, уважаеми представители на Община Бургас, уважаеми министри от МОСВ,

Създавам тази петиция, защото ми омръзна от боклуците, които се изхвърлят ежедневно от невъзпитани хора по местата за отдих в родния Бургас.Предлагам да с законовите наредби със устоновени солидни глоби и да бъдат предружени с редовен контрол от институциите по тези места.

Предлагам да бъдат поставени табели с правилата за опазване на тези места за общо ползване.Респективно нека към тях бъдат написани стойностите на глобите и последиците при неспазване на правилата за чистотата и порядъка в местата за отдих!

Нека има национална медийна кампания, която да разпространява проблема със замърсяването и прилагането на съответни глоби и наказания!

Нека тази петиция стигне до повече Българи и повече населени места в страната и с общи усилия да направим нашите градове по-чисти и юутни за всички обитатели, гости и посетители!

Нека да има стряскащи глоби, защото явно това най-много определя доброто поведение на недобросъвистните граждани!

 

Разпространявайте, подписвайте, подкрепяйте!Нека дадем едно по-добро бъдеще на Нас и заобикалящата ни Природа!

Който замърсява трябва да отговаря за действията си!!!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Добромир Манев да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook