ДА ЗАЩИТИМ ГАЛИН РАДКОВ ОТ УНИЖЕНИЯТА НА РАБОТНОТО МЯСТО!!!

Каня всеки човек, който има нравствени добродетели в себе си , да подпише тази петиция. Галин Радков е глухоням по рождение и работи от дълги години в Ботаническата градина-Балчик.Благодарение на любовта му към кактусите , той обогатява градината с нови видове и лично записва всеки вид, намира дарители, прави списък с имената им. Този добър и почтен човек изкарва хляба си с тази работа и тя е неговият смисъл за живот.
След като до скоро работещата с него като помощник Радева , не става негов началник. Той не е съгласен с грешките при отглеждането на кактусите и сукулентите , защото има реална заплаха да се изгубят някои от тези растения. Става неудобен. Започва системен тормоз, изолиран е от любимата си работа. Галин вече не може да се грижи за растенията си, а е принуден да чисти и да извършва всякакви други дейности , но не и да се грижи за това, което цени и обича, както е било преди. Формално е назначен на длъжност градинар… Галин е известен с познанията си за кактуси и сукуленти не само у нас, а и по света.
И така започват наказанията, подписани от Ректора на Софийският университет за отказ да изпълнява задачи, в по- голямата си част задачи, водещи до увреда на растенията. Естествено възникват въпроси относно цялостното административно управление на този сектор. Зададени са въпроси към Ректора през Комисия по жалбите към Народното събрание, но отговорите са незадоволителни. Всички мълчат и оставят да бъде унижавана една личност, която е безрезервно отдадена на това, което прави .
ПОДКРЕПЕТЕ ГАЛИН РАДКОВ И НЕ ОСТАВЯЙТЕ ТОЙ ДА БЪДЕ ОТСТРАНЕН , ЗАЩОТО НА НЯКОГО НЕ Е УДОБЕН. НАСТОЯВАМЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОБСТОЙНА ПРОВЕРКА НА МЕТОДИТЕ НА УПРАВЛЕНИЕ В БОТАНИЧЕСКА ГРАДИНА – гр. БАЛЧИК, ЗАЩОТО ТОЗИ СЛУЧАЙ НЕ Е ИЗОЛИРАН. АЗ ПОДПИСВАМ И КАЗВАМ НЕ НА ДИСКРИМИНАЦИЯТА НАД ГЛУХИ ХОРА! ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНЕ ПРЕДНОТО РАБОТНО МЯСТО НА ГАЛИН , ДА БЪДЕ СПОКОЕН И ОТДАДЕН НА ОТГЛЕЖДАНЕТО И РАЗВЪЖДАНЕТО НА КАКТУСИТЕ. ТОЙ НЕ ГОНИ КАРИЕРА И ПАРИ. ТОВА Е ГАЛИН РАДКОВ, ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО, КОЙТО СЕ БОРИ ЗА ИЗВОЮВАНАТА С ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ ДОТУК РАБОТА. ВЪН НА ВСЕКИ, КОЙТО УНИЖАВА И НАНАСЯ ПСИХИЧЕСКИ ТРАМВИ НА СВОИТЕ ПОДЧИНЕНИ !!! ДА СЕ НОРМАЛИЗИРАТ УСЛОВИЯТА НА РАБОТА И ОТНОШЕНИЕ КЪМ ПЕРСОНАЛА, ДА НЕ СЕ СЪБИРАТ ПОД ПРИНУДА ПОДПИСИ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ И НА ГАЛИН ДА МУ БЪДЕ ДАДЕН ОРДЕН ЗА ГРИЖА КЪМ РАСТЕНИЯТА И ПРИНОСА В ПОПУЛЯРИЗИРАНЕТО, ОБОГАТЯВАНЕТО НА КАКТУСОВАТА КОЛЕКЦИЯ

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook