За разумна цена на МАСЛОДАЙНАТА РОЗА!

Два дни слушаме за това как правителството защитава тираджиите, като Матросов. А някой да е чул някъде нещо за това как прекупвачите близки до същотото това правителство унищожават нещо с което България се гордее от векове, а че и на смешното си евролого сме го закичили.

 

Става дума за БЪЛГАРСКАТА МАСЛОДАЙНА РОЗА!Същите тези прекупвачи извиват ръцете на производителите на тази българска гордост, като им подхвърлят жълти стотинки, за безценните розови цветове, с които те няма да могат дори да покрият разходите си, за да може измислените ни политици да се пъчат, по международни изложения до щанда с розово масло.

Ето за това Бай Ганьо е обикалял Европата. За да не пълни гушата на боклуци като днешните, които и тогава е имало. Щото в милата ни татковина друго и да не може, но картел да си спретнеш може.

Но и това няма да е за дълго, защото малкото останали ентусиасти, ще теглят една засукана и ще последват двата милиона българи през терминал 2.
ДА ПОДКРЕПИМ БЪЛГАРСКИТЕ РОЗОПРОИЗВОДИТЕЛИ в справедливите им искания, за да не останат Розовите котловини, /дали едни от най великите българи/ пустеещи трънясали полани.

Подписвам се за ТВЪРДА ЦЕНА НА РОЗАТА ОТ НАЧАЛОТО НА РОЗОБЕРА ДО КРАЯ! Това е труд - цяла година и за 1 месец се берат цветята на най-уважаваната роза по света. 5мл розово масло извън БГ = 100-320 евро. 

 

Споделяйте и подкрепяйте.

 

https://www.pbnovini.com/gradat/2018/kmetat-na-strelcha-se-varna-ot-ns-svikva-na-speshna-sreshta-rozoproizvoditelite-ot-regiona/IMG_5117.JPG

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Дамян Дамянов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook