За отмяна на лятното/зимното часово време

С осъзнаването, че темата на петицията е малка част от по-скоро от общоевропейски отколкото национален въпрос, желанието ни е да предизвикаме активно продължаване (тя е отдавна актуална) на обществената дискусия за окончателна отмяна на тази безсмислена и стресираща хората от всички възрасти практика! Нейният начален замисъл през призмата на съвременното ежедневие на българите (и всички останали европейски народи) е повече от съмнителен! Единственият резултат е недоспиване, стрес за организма, необходимост от адаптация за различен период от време и (проблем номер 1 за здравето на българите) изпитание за сърдечно-съдовата система на организма!

С настоящата петиция заяввяваме ясно, че е в народен интерес (и общоевропейски) практиката на редуване на лятното часово време със зимни окончателно и завинаги да се преустанови!

 

Подпишете тази петиция

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Добромир Нецов. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Facebook