Затвор за престъпниците и премахването на "отпуск от затвора"

Крайно време е да бъде премахната практиката осъждани лица да се разкарват на свобода, хора с многобройни регистрации за кражби и други престъпления да се разхождат на свобода ,убийци да излизат в "отпуск". Как може хора ,които имат десетки или стотици регистрации да бъдат на свобода и да продължават да извършват престъпления тези хора трябва да осъзнаят ,че това ,което вършат е забранено, а не да знаят ,че дори да ги хванат просто ще ги регистрират и ще ги пуснат. Наложителна е промяна в наказателния кодекс и по-строга криминализация на престъпните деяния, строг затворнически режим, който да прекрати безбройните престъпления така ,че дори кражбата на хляб да е криминално деяние ,за да има страх от наказанието ,което ще последва. Да се криминализира шофирането в нетрезво състояние, а причинили смърт при шофиране под въздействие на алкохол или без правоспособност да управляват МПС да бъдат съдени за предумишлено убийство, защото зная ,че нямат право да управляват МПС в такова състояние и да се премахнат условните присъди от тези деяния! А рецедивистите да получават двойни присъди за всяко следващо свое престъпление!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.