Затвор за престъпниците и премахването на "отпуск от затвора"

Крайно време е да бъде премахната практиката осъждани лица да се разкарват на свобода, хора с многобройни регистрации за кражби и други престъпления да се разхождат на свобода ,убийци да излизат в "отпуск". Как може хора ,които имат десетки или стотици регистрации да бъдат на свобода и да продължават да извършват престъпления тези хора трябва да осъзнаят ,че това ,което вършат е забранено, а не да знаят ,че дори да ги хванат просто ще ги регистрират и ще ги пуснат. Наложителна е промяна в наказателния кодекс и по-строга криминализация на престъпните деяния, строг затворнически режим, който да прекрати безбройните престъпления така ,че дори кражбата на хляб да е криминално деяние ,за да има страх от наказанието ,което ще последва. Да се криминализира шофирането в нетрезво състояние, а причинили смърт при шофиране под въздействие на алкохол или без правоспособност да управляват МПС да бъдат съдени за предумишлено убийство, защото зная ,че нямат право да управляват МПС в такова състояние и да се премахнат условните присъди от тези деяния! А рецедивистите да получават двойни присъди за всяко следващо свое престъпление!

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Пламен Кисов. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.