Да уволнят ръководството ,което допусна убийството на питбула в шуменският приют и се опитва да потули случая.

Подпишете тази петиция за уволнение на ръководството в шуменският приют.Ръководство ,което се опитва да потули случая с убития по садистичен начин питбул.За ужасното отношение към животните ,за това че са държани гладни .Затова ,че не са допускани доброволци да снимат приюта и животните.Против Лозинка Бакалска  да управлява приюта в Шумен .Нека се обединим срещу нехайството на институциите ,нека не забравяме тези жестокости.

24958981_762992007226663_8085155159368994814_o.jpg

Попълнете формуляра по-долу, за да подпишете тази петиция, която е създадена от Розалия Феррас. Авторът на петицията ще види цялата информация, която предоставяте в този формуляр.