ДА за правото на безплатен паркинг от служителите на "МОДИС"

Здравейте колеги и приятели,

мисля,че е редно и крайно време да имаме правото да се възползваме от свободните паркоместа на територията на офис сградата на "МОДИС".

Предвид факта,че има достатъчно паркоместа и наличието на подземен паркинг,който не се използва по предназначение, мисля че не е правилно и морално да спираме в близките кални улици и да търпим вандалщината на съседите,които причиняват щети на автомобилите ни и ни докарват нерви,финансови грижи и главоболия на така или иначе стресираните ни глави.

Моля всеки, който има интерес и подкрепя това мнение да застане зад тази петиция,като се подпише.

С подписването на тази молба, ние се съгласяме с това искане и молим представителните лица да вземат съответните мерки и да удовлетворят нашето искане.

Благодаря за вниманието.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.