За премахването на бетонните саксии

За премахването на бетонните саксии между ОУ „Проф. Марин Дринов” и Градската баня. Поставените там съоръжения по никакъв начин не ограничават движението на автомобили около блоковото пространство, а само пречат гражданите да преминават по по-удобен за тях маршрут до ветеринарна клиника, домовете си, както и до хранителен магазин. Освен всичко друго през зимният сезон ще представляват още по голяма пречка за движението, поради факта, че улицата е широка и удобна за влизане в междублоковите пространства, а другият вход за там е тесен и стръмен. Една изкуствена неравност, тип „полегнал полицай” би била адекватно решение, след като целта е да не преминават автомобили с несъобразена скорост от там. Смятам, че решенията на комисията за безопасността, кмета и РПУ Панагюрище трябва да са съобразени с мнението на всички граждани, а не с прищявките на 5 човека, помислили се за собственици за града.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. Моля, вижте входящата кутия (и спам папката).