За премахването на бетонните саксии

За премахването на бетонните саксии между ОУ „Проф. Марин Дринов” и Градската баня. Поставените там съоръжения по никакъв начин не ограничават движението на автомобили около блоковото пространство, а само пречат гражданите да преминават по по-удобен за тях маршрут до ветеринарна клиника, домовете си, както и до хранителен магазин. Освен всичко друго през зимният сезон ще представляват още по голяма пречка за движението, поради факта, че улицата е широка и удобна за влизане в междублоковите пространства, а другият вход за там е тесен и стръмен. Една изкуствена неравност, тип „полегнал полицай” би била адекватно решение, след като целта е да не преминават автомобили с несъобразена скорост от там. Смятам, че решенията на комисията за безопасността, кмета и РПУ Панагюрище трябва да са съобразени с мнението на всички граждани, а не с прищявките на 5 човека, помислили се за собственици за града.

Подпишете тази петиция


Или

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван на нашия сайт. Въпреки това, авторът на петицията ще вижда цялата информация, която ще предоставите в този формуляр.

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.
Facebook