ДА ПОДКРЕПИМ ПРОФ.СТАМЕН СТАМЕНОВ

Скъпи приятели,

обръщам се към Вас за подкрепа и съдействие при начинанието ми като кандидат за народен представител в 44 народно събрание от името на Форум"ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ".

ФОРУМ "ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ"

e обществена организация,учредена от 5 сдружения през 2007 г.

която с оглед на обществената обстановка,веднага се зае с подготовка за създаване на широка гражданска- надпартийна

структура "НАРОДЕН СЪБОР",скрепена с обществен договор

между отделните изграждащи я единици.Оттогава до сега имаме пряк контакт с отделни граждани и с организации чрез

в.<<БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГРАНИЦИ>> с книжно ,а отскоро и с интернет разпространение у нас и в чужбина.

Периодично провеждаме срещи-дискусии по важни за българското общество теми с участието на представители на НПО-та от столицата и страната и представители на законодателната, изпълнителната,съдебната и местна власти

държавни и частни институции.Организацията ни има отворени врати за всички българи-патриоти,които желаят на участват в обществени мероприятия<< на ползу роду>>.И,бранейки своите граждански права и свободи ,оказваме влияние върху българският политически живот в полза на българските национални интереси и добруването на българският народ.

За нас няма дясно и ляво обществено пространство ,щом мислим и работим за Родината и народа си,щом сме притиснати от общи и страшни проблеми-корупция,битова престъпност,демографска криза,бедност,смърт.Няма правосъдие-законите се заобикалят или си противоречат със съдебната практика,а сигурността стана несигурна за хората.Всички искаме да има ред в държавата,добро здравеопазване,висока култура и образование,разумно да позваме богатите си природни дадености,които имаме. Ние можем да държим европейско първенство по туризъм,земеделие

скотовъдство и храни-ако сме екологично грамотни и пазим природата си.Изкуството и спорта по традиция носят слава на

страната ни,нека продължим тази традиция.А с младите български таланти и с новите технологии ,бихме могли да

достигнем върховете на световното равнище заради България и

нейните бъдещи поколения.Целта е една,само пътищата за постигането й са различни пред левите и десните сили-едните искат социалните придобивки чрез държавният ресурс,а другите-

разчитат на частния просперитет,който да гарантира благоденствието на народа.

Форум "ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ" обединява тези пътища в един надпартиен обществен проект с програма

"РЪЦЕ ЗА БЪЛГАРИЯ". На хората им дойде до гуша от партийни сблъсъци и надпревари за народни пари и искат осезаема промяна в обществения живот без прикачени към партиите

олигархични опашки като <<граждански съвети>>.

Дайте път на истинската промяна и подпишете обществен договор с независимото експертно гражданство за добруването на всички българи!

Сребрина Хашъмова,Председател на

Форум ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ

Проф.Стамен Стаменов-кандидат за народен представител в 44 народно събрание от Форум ГРАЖДАНСКИ КОНТРОЛ

-----------------------------------------------------------------------------------------------

5000 ВАШИ ГЛАСОВЕ СА ГАРАНЦИЯ ЗА ПОБЕДА!

Копие_от_StamenStamenov2017.JPG