НЕ НА МИГРАНТИТЕ В САМОКОВ!!!

НЕ НА МИГРАНТИТЕ В САМОКОВ!!!

Във връзка с неофициална информация, която се появи и коментира в интернет, Ви информираме, че има план за изграждане на центрове за мигранти на територията на Община Самоков.
Оглеждани са бившите военни поделения в града, както и сгради в село Гуцал и село Говедарци. Установени са ПОДХОДЯЩИ такива и има голям вероятност в най-кратки срокове, същите да бъдат заселени с мигранти.

МИГРАНТИ - хора с различни традиции и различно мислене от нашите. За тях не е нередно да те изкормят на улицата, защото според техните разбирания си "неподходящо облечен". За тях не е проблем да изнасилват жени и деца, защото това е част от тяхната "култура". За тях е чест да избиват "неверниците"! Това не са бежанци, а завоеватели! Бежанците бягат от война, в най-близките до тях страни, а не идват за да налагат "културата" и религията си!
Самоковци, допуснем ли мигрантите в ДОМА СИ , ще го изгубим завинаги! Ще изгубим свободата си, заради която са умрели нашите деди! Ще изгубим начина си на живот, традициите, христянските ценности и спокойствие!
Ако сега не бъдем единни, ако сега сведем глава, утре за нашето бездействие с КРЪВТА СИ ще плащат ДЕЦАТА НИ!

Подпишете тази петиция

Чрез подписа ми упълномощавам Борислав Пейчинов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.


Или

Ще получите имейл с връзка, където да потвърдите вашия подпис. За да сте сигурни, че получавате нашите имейли, моля, добавете info@peticiq.com към вашата адресна книга или списък с безопасни изпращачи.

Моля, обърнете внимание, че не можете да потвърдите подписа си, като отговорите на това съобщение.
Платена реклама

Ще рекламираме тази петиция на 3000 човека.

Научете повече...

Facebook