За НЕЗАБАВНО изграждане на ОГРАДА по цялата граница с Турция

СПОДЕЛЯЙТЕ ТАЗИ ПЕТИЦИЯ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ, ЗА ДА ПОСТИГНЕМ ЖЕЛАНИЯ РЕЗУЛТАТ!

Уважаеми съграждани,

Политическата ситуация в Турция и непрекъснато увеличаващия се бежански поток задължават българското правителство да изпълни отговорността си пред своите избиратели и незабавно да пристъпи към довършване и подсилване на всички защитни мерки по границата с Турция, включително и станалата печално известна вече "ограда"!

Как е възможно Унгария, единствено със силите на армията, в течение на няколко месеца през 2015 г. да изгради участък ограда от 175 км., а в България, две години след началото на строежа й, още да сме до "кривата круша"? Оправданията на управляващите за "сложния терен" не важат - по времето на социализма имаше двоен кльон, който с пристигането на демокрацията бе разрушен. Единственото, което е нужно сега е да се построи ограда на мястото на бившия кльон. От Резово навътре към страната, например, има отсечка от поне 10 километра, по която единствено е нужно построяване на оградата и нищо друго - път има, и е равен!

Унгария вече построи ограда по всичките си южни граници, Сърбия засилва границата си с България, от Румъния ни дели Дунава. Ако бежанската вълна се отприщи през България, бъдете сигурни, че всички тези бежанци ще останат тук, и никой няма да ги пусне към Европа. Вие искате ли България да се превърне в огромен бежански лагер? При цялото ни състрадание към тези хора, трябва да разберем, че има  други начини да им се помогне. ЕС ще дава по 10 000 евро за бежанец - хубаво, ами пенсионерите, хората в недоимък, на тях кой ще помогне? Разберете, че трябва да се вземат бързи мерки за предотвратяването на проблема, преди да е станал много, много сериозен!

Българските граждани очакват техните избранници да си свършат работата и да защитят националните граници на Република България - едно от основните задължения на управляващото правителство! Всички лостове са в тях - пари и ресурси, няма място за оправдания! Отговорността е единствено тяхна. И ако ги интересува съдбата на държавата България, би трябвало НЕЗАБАВНО да пристъпят към решаването на тази задача в цялата й сериозност.

Оградата, която в момента се строи по границата на Турция със Сирия, е сериозно военно съоръжение.

Унгарската гранична ограда по границата със Сърбия бе завършена в рекорно кратки срокове. Когато има желание - има резултат.

Очакваме действия, господа управляващи!

Уважаеми съграждани, моля споделяйте и подписвайте тази петиция, за да постигне тя своя ефект и да напомни на хората във властта, че интересите на техните избиратели и бъдещето на България са единственото, за което трябва да работят.

Чрез подписа ми упълномощавам Добри Стоянов да предаде моя подпис на лицата, взимащи решения по този въпрос.